Przyjazd
Wyjazd

CATERING  WIELKANOCNY 

ZUPY

  1. Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml –  7 zł
  2. Tradycyjny rosół z makaronem 250 ml   – 5 zł
  3. Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml  – 7 zł

DANIA GŁÓWNE

  1. Kaczka faszerowana po staropolsku bez kości 1 szt.- ok. 2 kg  –  90 zł
  2. Udo kacze pieczone 1 szt.  120 gr. – 8 zł
  3. De volaille tradycyjny 120 gr. – 7 zł
  4. Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim 120 gr. –  8 zł
  5. Polędwiczka w sosie z whisky z śliwką 150 gr. – 15 zł
  6. Filet z łososia w ziołach 150 gr. – 16 zł
  7. Filet z suma w sosie winnym 150 gr. – 15 zł
  8. Bigos staropolski 200 gr.  –  7 zł

ZIMNE ZAKĄSKI

  1. Jajka faszerowane półmisek – 15 sztuk –  20 zł
    (z pastą z tuńczyka, z sosem tatarskim)
  1. Mięsa pieczone wieprzowe tradycyjne półmisek ok. 1 kg – 29 zł
    (schab ze śliwką, karkówka w ziołach)
  1. Pasztet domowy z żurawiną półmisek ok. 1 kg – 28 zł
  2. Roladka z łososia wędzonego z serkiem półmisek ok. 0,8 kg -40 zł
  3. Pstrąg faszerowany w galarecie półmisek – 2 sztuki – 35 zł
  4. Sałatka jarzynowa tradycyjna półmisek ok. 1 kg – 20 zł

CIASTA (własnego wypieku)

  1. Sernik śmietankowy 1 kg – 29 zł
  2. Szarlotka domowa z cynamonem 1 kg  –  26 zł
  3. Babka Wielkanocna w czekoladzie 1 kg  – 1 szt.-  20 zł

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO DNIA:  24.03.2016
POZA OFERTĄ WIELKANOCNĄ PROPONUJEMY REGULARNĄ OFERTĘ CATERINGOWĄ
(oferta dostępna na stronie www.staragorzelnia.pl/catering)