CATERING  WIELKANOCNY 2017- dania gotowe

ZUPY

  1. Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml – 7 zł
  2. Barszcz biały z jajkiem 250 ml – 7 zł
  3. Tradycyjny rosół z makaronem 250 ml – 5 zł

DANIA GŁÓWNE

  1. Kaczka faszerowana po staropolsku bez kości 1 szt.- ok. 1,8 kg – 90 zł
  2. Udko kacze pieczone 1 szt. 180 g – 12 zł
  3. De volaille tradycyjny 120 g – 8 zł
  4. Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim 120 g – 8 zł
  5. Polędwiczka w sosie z whisky z śliwką 150 g – 15 zł
  6. Filet z łososia w ziołach 150 g – 16 zł
  7. Filet z suma w sosie winnym 150 g – 15 zł
  8. Bigos staropolski 200 g – 7 zł

ZIMNE ZAKĄSKI

  1. Jajka faszerowane – połówki półmisek – 15 sztuk – 20 zł
    (z pastą z tuńczyka, z sosem tatarskim) 
  2. Mięsa pieczone wieprzowe tradycyjne półmisek ok.0,6 kg – 29 zł
    (schab ze śliwką, karkówka w ziołach)
  3. Pasztet domowy z żurawiną półmisek ok.0,6 kg – 28 zł
  4. Roladka z łososia wędzonego z serkiem półmisek ok. 0,8 kg – 40 zł
  5. Pstrąg faszerowany w galarecie półmisek – 2 sztuki – 35 zł
  6. Sałatka jarzynowa tradycyjna półmisek ok. 1 kg – 20 zł

CIASTA (własnego wypieku)

  1. Sernik śmietankowy 1 kg – 32 zł
  2. Szarlotka domowa z cynamonem 1 kg – 30 zł
  3. Babka Wielkanocna w czekoladzie 1 kg  – 1 szt. – 22 zł

 

ZAMÓWIENIA przyjmujemy do dnia 12.04.2017 r.
telefoniczne: 63 27 07 382; email: marketing@staragorzelnia.pl

POZA  DANIAMI  WIELKANOCNYMI PROPONUJEMY STAŁĄ OFERTĘ CATERINGOWĄ
oferta dostępna na stronie www.staragorzelnia.pl/catering

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress