Bal sylwestrowy 2015/2016
Start imprezy godz. 20.00
Cena 420 zł/para
Zabawę poprowadzi Rafał RAFMIX Witkowski, głos RMF MAXXX i Mistrz Polski DJ-ów 2013
Podczas tej niezapomnianej nocy, zapewniamy:
- 8 dań na ciepło i 9 przekąsek
- Bufet pełen słodkości
- Napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń
- Wódka 0,5l / para
- Możliwość wniesienia własnego alkoholu
- Lampka szampana i pokaz sztucznych ogni o północy
Dla gości Balu Sylwestrowego: Nocleg w super cenie 120zł / pokój 2 os. ze śniadaniem
Informacja i rezerwacje:
recepcja Hotelu Stara Gorzelnia, Licheń Stary, ul. Klasztorna 1 tel. 63 27 07 380, 63 27 07 381 recepcja@staragorzelnia.pl
Menu sylwestrowe:
Przystawka: Łosoś wędzony na ziołowej grzance z rucolą
Zupa: Krem z białych warzyw z chipsem z boczku i prażonymi migdałami
Główne danie 4 por./osoba
- Schab pod pierzynką ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Roladka drobiowa z grzybami leśnymi
- Faszerowana karkówka w sosie myśliwskim
- Stek z łososia na placuszkach z dzikiego ryżu
Dodatki :
- Ziemniaki opiekane w ziołach, Kluski śląskie
- Bukiet surówek, Mix sałat z słonecznikiem i sosem winegret
Zimne przekąski:
- Tradycyjny tatar wołowy z jajem przepiórczym
- Plater mięs pieczonych, Koreczki ze śliwki i boczku
- Galantyna z kurczaka w otulinie z marchewki i liści nori
- Duet śledziowy
- Sałatka Grecka
- Sałata Frutti di mare
- Jajka w sosie cygańskim
Ciepłe danie godz. 23.00
- Barszcz czerwony z krokietem
Przywitanie Nowe Roku – Pokaz Sztucznych Ogni
- Szampan 1 butelka dla 4 osób (wino musujące)
Ciepłe danie godz. 1.00 Pieczeń z szynki po staropolsku serwowana z kaszą, buraczkami i sosem chrzanowym
Ciepłe danie godz. 2.30 Żur Staropolski z białą kiełbasą i jajkiem
Słodki bufet:
- Ciasta, ciasteczka i inne słodkości
- Owoce i sałatka z owoców egzotycznych
- Desery: Panna Cotta, Krem Brulee, Tiramisu, Mus jogurtowo – owocowy,