CATERING WIELKANOCNY 2018 – dania gotowe
ZUPY
- Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml – 6 zł
- Barszcz biały z jajkiem 250 ml – 6 zł
- Tradycyjny rosół z makaronem 250 ml – 5 zł
DANIA GŁÓWNE
- Kaczka faszerowana po staropolsku bez kości 1 szt. – ok. 1,8 kg – 90 zł
- Polędwica Wellington 1 kg – 70 zł
- Udko kacze pieczone 1 szt. 150 g – 12 zł
- De volaille tradycyjny 120 g – 8 zł
- Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim 120 g – 8 zł
- Policzki wieprzowe w sosie własnym 120 g – 12 zł
- Polędwiczka w sosie z whisky ze śliwką 150 g – 15 zł
- Filet z łososia w ziołach 150 g – 20 zł
- Filet z suma w sosie winnym 150 g – 14 zł
- Bigos staropolski 100 g – 4 zł
ZIMNE ZAKĄSKI
- Jajka faszerowane – połówki, półmisek – 15 sztuk – 20 zł
(z pastą z tuńczyka, z sosem tatarskim, z pesto bazyliowym, z pastą z suszonych pomidorów) - Mięsa pieczone wieprzowe tradycyjne, półmisek ok. 0,5 kg – 25 zł
(schab ze śliwką, karkówka w ziołach) - Pasztet domowy z żurawiną, półmisek ok. 0,5 kg – 20 zł
- Roladka z łososia wędzonego z serkiem, półmisek ok. 0,3 kg – 30 zł
- Pstrąg faszerowany w galarecie, półmisek – 1 sztuka – 20 zł
- Sałatka jarzynowa tradycyjna, półmisek ok. 1 kg – 20 zł
- Sałatka krabowa, półmisek ok. 1 kg – 30 zł
- Sałatka z granatem i szynką szwardzwaldzką, półmisek ok. 0,5 kg – 30 zł
CIASTA (własnego wypieku)
- Sernik śmietankowy 1 kg – 33 zł
- Szarlotka domowa z cynamonem 1 kg – 28 zł
- Babka Wielkanocna w czekoladzie 1 kg – 1 szt. – 22 zł
ZAMÓWIENIA
telefoniczne: 63 27 07 389
email: mkordylewska@staragorzelnia.pl
przyjmujemy do dnia: 23.03.2018
POZA DANIAMI WIELKANOCNYMI PROPONUJEMY STAŁĄ OFERTĘ CATERINGOWĄ
(oferta dostępna na stronie www.staragorzelnia.pl/catering)