CATERING WIELKANOCNY 2017- dania gotowe
ZUPY
- Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml – 7 zł
- Barszcz biały z jajkiem 250 ml – 7 zł
- Tradycyjny rosół z makaronem 250 ml – 5 zł
DANIA GŁÓWNE
- Kaczka faszerowana po staropolsku bez kości 1 szt.- ok. 1,8 kg – 90 zł
- Udko kacze pieczone 1 szt. 180 g – 12 zł
- De volaille tradycyjny 120 g – 8 zł
- Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim 120 g – 8 zł
- Polędwiczka w sosie z whisky z śliwką 150 g – 15 zł
- Filet z łososia w ziołach 150 g – 16 zł
- Filet z suma w sosie winnym 150 g – 15 zł
- Bigos staropolski 200 g – 7 zł
ZIMNE ZAKĄSKI
- Jajka faszerowane – połówki półmisek – 15 sztuk – 20 zł
(z pastą z tuńczyka, z sosem tatarskim) - Mięsa pieczone wieprzowe tradycyjne półmisek ok.0,6 kg – 29 zł
(schab ze śliwką, karkówka w ziołach) - Pasztet domowy z żurawiną półmisek ok.0,6 kg – 28 zł
- Roladka z łososia wędzonego z serkiem półmisek ok. 0,8 kg – 40 zł
- Pstrąg faszerowany w galarecie półmisek – 2 sztuki – 35 zł
- Sałatka jarzynowa tradycyjna półmisek ok. 1 kg – 20 zł
CIASTA (własnego wypieku)
- Sernik śmietankowy 1 kg – 32 zł
- Szarlotka domowa z cynamonem 1 kg – 30 zł
- Babka Wielkanocna w czekoladzie 1 kg – 1 szt. – 22 zł
ZAMÓWIENIA przyjmujemy do dnia 12.04.2017 r.
telefoniczne: 63 27 07 382; email: marketing@staragorzelnia.pl
POZA DANIAMI WIELKANOCNYMI PROPONUJEMY STAŁĄ OFERTĘ CATERINGOWĄ
oferta dostępna na stronie www.staragorzelnia.pl/catering