CATERING WIELKANOCNY
ZUPY
- Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml – 7 zł
- Tradycyjny rosół z makaronem 250 ml – 5 zł
- Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml – 7 zł
DANIA GŁÓWNE
- Kaczka faszerowana po staropolsku bez kości 1 szt.- ok. 2 kg – 90 zł
- Udo kacze pieczone 1 szt. 120 gr. – 8 zł
- De volaille tradycyjny 120 gr. – 7 zł
- Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim 120 gr. – 8 zł
- Polędwiczka w sosie z whisky z śliwką 150 gr. – 15 zł
- Filet z łososia w ziołach 150 gr. – 16 zł
- Filet z suma w sosie winnym 150 gr. – 15 zł
- Bigos staropolski 200 gr. – 7 zł
ZIMNE ZAKĄSKI
- Jajka faszerowane półmisek – 15 sztuk – 20 zł
(z pastą z tuńczyka, z sosem tatarskim)
- Mięsa pieczone wieprzowe tradycyjne półmisek ok. 1 kg – 29 zł
(schab ze śliwką, karkówka w ziołach)
- Pasztet domowy z żurawiną półmisek ok. 1 kg – 28 zł
- Roladka z łososia wędzonego z serkiem półmisek ok. 0,8 kg -40 zł
- Pstrąg faszerowany w galarecie półmisek – 2 sztuki – 35 zł
- Sałatka jarzynowa tradycyjna półmisek ok. 1 kg – 20 zł
CIASTA (własnego wypieku)
- Sernik śmietankowy 1 kg – 29 zł
- Szarlotka domowa z cynamonem 1 kg – 26 zł
- Babka Wielkanocna w czekoladzie 1 kg – 1 szt.- 20 zł
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO DNIA: 24.03.2016
POZA OFERTĄ WIELKANOCNĄ PROPONUJEMY REGULARNĄ OFERTĘ CATERINGOWĄ
(oferta dostępna na stronie www.staragorzelnia.pl/catering)