CATERING  WIELKANOCNY 2018 – dania gotowe

ZUPY

  1. Żur wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 250 ml – 6 zł
  2. Barszcz biały z jajkiem 250 ml – 6 zł
  3. Tradycyjny rosół z makaronem 250 ml – 5 zł

DANIA GŁÓWNE

  1. Kaczka faszerowana po staropolsku bez kości 1 szt. – ok. 1,8 kg – 90 zł
  2. Polędwica Wellington 1 kg – 70 zł
  3. Udko kacze pieczone 1 szt. 150 g – 12 zł
  4. De volaille tradycyjny 120 g – 8 zł
  5. Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim 120 g – 8 zł
  6. Policzki wieprzowe w sosie własnym 120 g – 12 zł
  7. Polędwiczka w sosie z whisky ze śliwką 150 g – 15 zł
  8. Filet z łososia w ziołach 150 g – 20 zł
  9. Filet z suma w sosie winnym 150 g – 14 zł
  10. Bigos staropolski 100 g – 4 zł

ZIMNE ZAKĄSKI

  1. Jajka faszerowane – połówki, półmisek – 15 sztuk – 20 zł
    (z pastą z tuńczyka, z sosem tatarskim, z pesto bazyliowym, z pastą z suszonych pomidorów) 
  2. Mięsa pieczone wieprzowe tradycyjne, półmisek ok. 0,5 kg – 25 zł
    (schab ze śliwką, karkówka w ziołach)
  3. Pasztet domowy z żurawiną, półmisek ok. 0,5 kg – 20 zł
  4. Roladka z łososia wędzonego z serkiem, półmisek ok. 0,3 kg – 30 zł
  5. Pstrąg faszerowany w galarecie, półmisek – 1 sztuka – 20 zł
  6. Sałatka jarzynowa tradycyjna, półmisek ok. 1 kg – 20 zł
  7. Sałatka krabowa, półmisek ok. 1 kg – 30 zł
  8. Sałatka z granatem i szynką szwardzwaldzką, półmisek ok. 0,5 kg – 30 zł

CIASTA (własnego wypieku)

  1. Sernik śmietankowy 1 kg – 33 zł
  2. Szarlotka domowa z cynamonem 1 kg – 28 zł
  3. Babka Wielkanocna w czekoladzie 1 kg  – 1 szt. – 22 zł

ZAMÓWIENIA
telefoniczne: 63 27 07 389   
email: mkordylewska@staragorzelnia.pl
przyjmujemy do dnia:  23.03.2018

POZA DANIAMI WIELKANOCNYMI PROPONUJEMY STAŁĄ OFERTĘ CATERINGOWĄ
(oferta dostępna na stronie www.staragorzelnia.pl/catering)

Zapisz się do naszego Newslettera

Dołącz do naszej listy mailingowej, aby otrzymywać najnowsze informacje i aktualności z naszego hotelu.

Gratulujemy! Subskrypcja została włączona!